Vangsta 1:102

Beskrivelse

På fastigheten finns en byggnad uppförd i ett plan ovan mark. Byggnaden uppfördes 1976, renoverades 1980 och 1993, och inrymmer förskoleverksamhet.

Byggnaden har stomme av trä, fasader av träpanel och yttertak belagt med betongpannor.

Byggnaden har två-glasfönster med delvis isolerglasruta med träbågar. Uppvärmning sker med direktverkande el. Ventilationen är utförd i form av mekanisk till- och frånluftsventilation med återvinning (FTX).

En lekplats hör till fastigheten.

Service

I Härnösand finns mycket att se och göra. Här finns exempelvis över 400 föreningar och gott om sport- och idrottsmöjligheter året runt. Staden är också en riktig restaurangstad och här finns gott om boendemöjligheter, både i centralorten och på landsbygden. Härnösand satsar på ett modernt näringsliv. Bredband, högklassig informationsteknik och väl utbyggda kommunikationer är högprioriterat för all verksamhet. Inom 45 minuters restid bor 150 000 människor, vilket gör regionen till en av Norrlands största arbetsmarknader.

Kommunikasjon

Det är enkelt att resa både till och inom Härnösand. Sundsvalls/Härnösands flygplats Midlanda, ligger vid E4 ca 32 km söder om Härnösand.

Ett par hundra meter från Härnösands centrum, på Nybrogatan, ligger den gemensamma buss- och järnvägsstation där Härnösands stadsbussar avgår och där du även kan ta flygbussen till Midlanda Flygplats. Busslinje 511, 554 och 555 går från centrala Härnösand till Trumpetgatan.

Kontaktperson

Bitte Wikner